Träd in genom dörren till Total Avslappning.

Total Avslappning är ett medlemsarkiv där jag samlar gamla och nya meditationer och annat till dig som vill lära känna sig själv på djupet.

Testa gratis i 7 dagar
sanne lundblad

“Riktigt skönt att yoga/stretcha/varva ner till efter ett tuffare cykelpass (träningspass) 🙏🏻🚴🏻‍♂️”

sanne lundblad

“Kände omgående att den bubblande,gnagande sörjan av oro rann bort♡”

sanne lundblad

“Hej! 💖
Jag måste få tacka dig. Jag har en dotter på 8 år med adhd och autism. Hon har perioder då hon mår väldigt bra, sen kommer perioder då hon mår mindre bra. Just nu är en dålig period. Vintern har varit lång för henne. Just läggningarna är tuffa. Mycket tankar och svårt att sova.
Jag lyssnar ofta på dina guidade meditationer. Så ikväll kom jag på att du har ju en för barn och sömn. TACK TACK TACK. Vi lyssnade på den tillsammans. Och från att hon har legat och gråtit och känt stress, ångest. Till ett alldeles lugnt barn som till sist somnade efter din pricklös 🥰
Vem är jag att tala om för dig, men jag önskar så av hela mitt hjärta att du nån gång gör fler meditationer just för barn. Att se hur det hjälpte min dotter gjorde att tårarna kom. Kände sådan tacksamhet 🙏🏾
Det finns så många barn och unga som mår dåligt denna tid. Behovet är stort. Att det finns annat än mediciner när känslor och tankar snurrar i deras kroppar.
Återigen TACK för din sovmeditation för barn 💫”

Om God Natt meditation till barn


Hej jag heter Sanne

Min passion för människan och andlighet började redan i barndomen, och idag, som multipassionerad, kombinerar jag min kunskap om kroppen, min starka intuition och kreativa skaparanda för att bidra till positiva förändringar och sprida min kunskap brett och stort.

Efter att ha avslutat en magisterexamen i hållbar design och genomgått en tvåårig utbildning som komplementär hormonterapeut, startade jag min digitala kursverksamhet och har coachat över 1000 kvinnor genom hormonella obalanser under mina år som hälsocoach.

Som hypno-meditationsfacilitator och intuitiv coach driver jag även en av Sveriges mest populära meditations-podcasts. Mitt mål är att guida dig genom en resa där du upptäcker kopplingen mellan tankar, kropp och andlighet för en holistisk och hållbar framtid.

sanne_(2)_grey
Testa gratis i 7 dagar

Total Avslappning är ett växande arkiv med inspiration som flyter genom mig som facilitator. Allt material är tillgängligt som video, ljud eller textformat. Som medlem får du även tillgång till livesessioner var månad där du kan ställa frågor och djupdyka i din kropp och ditt sinne.

 

"Sov Gott med affirmationer" – Nyaste meditationen i Total Avslappning

"Riktigt bra..slappnade av och somnade😃❤️"

-Anna Nikolaidis


Testa gratis i 7 dagar
Sov Gott och djupt landingpage header